A venit vremea ca trupa Celelalte Cuvinte să apară în faţa publicului cu câteva noi piese, în avanpremiera noului album ce va fi lansat în viitorul apropiat.

Astfel, Celelalte Cuvinte va concerta în data de 27 noimebrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe din București, într-un eveniment ce va fi mai degrabă o repetiție cu public, în cadrul căreia trupa își va prezenta noile compoziții, într-o atmosferă caldă, de suflet.

Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care şi-a obişnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc, drept urmare trupa dorește ca noile piese să se audă întâi de pe scenă și să fie receptate de către fani înainte de a fi înregistrate.

“Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca “Muza mea” și “Astă lume”. Pentru noi concertul reprezintă o repeție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei”, declară Călin Pop.

Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atât piese noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de resistență din repertoriul trupei ca “Zmeie”, “Scrisori iubite”, “Dacă vrei”, “Iarbă prin păr”, “Un sfârşit e un început” dar și piese cântate mai rar, ca “Lupii” sau “Se lasă rău”.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din București, trupa revenind în Capitală după o absență de jumătate de an.

De 34 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Share This