CC-aprTrupa Celelalte Cuvinte revine în Capitală, la Music Club, pentru o nouă repriză de hard rock, în cadrul primului concert de anul acesta din Bucureşti.

Concertul va avea loc în data de 8 aprilie, de la ora 21.00, iar biletele se vor putea cumpăra din rețeaua IaBilet.ro și de la intrare, la preţul de 40 lei.

Evenimentul va fi dedicat pieselor ce au ce au scris istorie în rockul românesc: “Zmeie”, “Scrisori iubite”, “Dacă vrei”, “Iarbă prin păr”, “Un sfârşit e un început”, dar și noilor compoziții marca Celelalte Cuvinte.

De aproape 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pentru prima oară la Music Club.

Bilete prin Rețeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1662838560647130/

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

Share This