După o perioadă de timp destul de lungă de la lansarea ultimului album, CHANGING SKINS  revine cu un nou material de studio care va purta numele „Coming of Age”, marcând astfel trecerea la maturitate a trupei.

Pentru promovarea acestuia, bucureștenii au lansat videoclipul „Corporate Life” (Video by Atelier Pankart www.pankart.ro , Directed by Alexandru Pop), pe care îl puteți urmări mai jos:

foto credits: Răzvan Goldstein

„E o piesă cu un mesaj mai dur, practic povestesc prima mea experiență în viața corporatistă, mai exact un an și jumătate la un call center (cu program de noapte). Textul relatează o experiență personală și nu este îndreptat către cei care lucrează într-un astfel de mediu, în care lucrează și o mare parte din membrii Changing Skins, ci celor care „numără banii” făcuți de angajații firmelor de outsourcing, care, de multe ori lucrează un program dificil pe salarii mizere”, declară Ștefan despre piesa „Corporate Life” într-un interviu acordat pentru www.maximumrock.ro.

Changing Skins va susține un concert electric, într-o nouă formulă, pe data de 11 iunie, de la ora 19.00, în cadrul evenimentului Street Delivery de la București.

Share This