După o perioadă de timp destul de lungă de la lansarea ultimului album, CHANGING SKINS revine cu un nou material de studio care va purta numele „Coming of Age”, marcând astfel trecerea la maturitate a trupei.

„Au trecut ani buni de la primul nostru release si in sfarsit putem sa prezentam publicului piesele pe care le-am lucrat in anii 2013, 2014 si 2015. Ne-am fi dorit sa lansam albumul acum ceva vreme, dar, din pacate, au fost mai multi factori ce ne-au impiedicat sa o facem. Nu o sa ne uitam la ce am fi putut face in acesti ani mai bine, ci vom incerca sa ne focusam pe prezent si pe ceea ce ne dorim sa facem. Avem o gramada de idei noi: piese gata, piese incepute, concepte pentru concertele live etc.”, declară Horațiu pentru www.maximumrock.ro.

Și dacă vă întrebați cum o să fie, iată că Ștefan ne oferă câteva detalii:

„Primul disc a fost mult mai usor de digerat si mai catchy. Acest al doilea material de studio cred ca este mult mai inchegat si mai asezat. Cred ca are nevoie de mai multe ascultari pentru a te prinde. Nu, nu ne-am schimbat stilul. Sunt multe specifice pentru sound-ul nostru, iar temele abordate in versuri fac referinta tot la experientele noastre personale.”

Așteptăm în continuare noi vești de la aceștia!

Componența Changing Skins:

Horațiu Ghibu – voce
Ștefan Mustață – chitara / backing vocals
Alec Pop – chitara/clape
Adi Cotoară – bass

Share This