Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 și 7 iulie la Arenele Romane din București. Primul headliner confirmat este trupa finlandeză de melodic metal, CHILDREN OF BODOM care revine la București după 5 ani la ediția a 7-a a festivalului. Multe alte trupe vor fi anunțate în lunile care urmează.

După cum v-a obișnuit și în celelalte 6 ediții, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum și multe trupe faine de peste hotare dar și din țară. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect și o organizare fără cusur, festivalul dorește să ofere o experiență celor prezenți la eveniment și nu doar niște simple concerte.

Facebook Event | Bilete

Abonamentele de două zile s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea din toată țara la prețul special de 179 lei, preț valabil până pe 16 februarie. După această dată, abonamentele vor costa 199 lei până pe 19 aprilie, urmând apoi să se scumpească treptat. Fanii care s-au pre-înregistrat pe pagina festivalului de pe iabilet.ro până acum, au primit deja un voucher de discount de 10% pe e-mail.

Children of Bodom este una dintre cele mai bine vândute trupe din Finlanda cu peste 250.000 de albume vândute doar în țara lor. Și-au început activitatea în 1993 sub numele de Inearthed, bazele formației fiind puse de Alexi ‘Wildchild’ Laiho și Jaska Raatikainen. Au înregistrat un prim demo, ‘Implosion of Heaven’ în același an. Laiho avea doar 14 ani. După ceva timp formației s-a alăturat Alexander Kuoppala în postura de chitarist iar apoi a urmat rândul lui Henkka “Blacksmith’ Seppala să devină basistul trupei. Clapele au fost în prima fază ocupate de Jani Pirisjoki, dar pentru că nu prea își dădea interestul a fost la scurt timp înlocuit de Janne ‘Warman’ Wirman, care era pianist de jazz. Ulterior, între Wirman și Laiho urma să se formeze o conexiune artistică ce avea să dea naștere la stilul inconfundabil al formației.

Când a venit albumul de debut, “Something Wild”, formația semnase cu o casă de discuri, însă la scurt timp au primit o ofertă mai bună din partea alteia și pentru a putea semna cu aceasta au trebuit să își schimbe numele. Așa Inerthed a devenit Children of Bodom. Au urmat 9 albume de studio, primul, ‘Something Wild’ lansat în 1997, pe când componenții trupei erau încă adolescenți, iar cel mai recent, ‘I Worship Chaos’ lansat în 2015. “Follow the reaper”, al treilea album de studio al trupei, a fost certificat Gold în Finlanda și a ajuns chiar și în US Billboard 200. În momentul de față Children of Bodom au aproape aceeași componență cu care au lansat primul album. Trupa lucrează la un nou album conform declarațiilor lui Janne Wirman, album ce urmează să fie lansat anul acesta.

Children Of Bodom înseamnă:

Alexi Laiho – voce, lead guitar
Jaska Raatikainen – tobe
Henkka Seppala – bass
Janne Wirman – clape, sintetizator
Daniel Freyberg – chitară ritm

Abonamentele de două zile se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acestea costă 179 de lei până pe 16 februarie, 199 de lei până pe 19 aprilie, 229 de lei până pe 22 iunie și 250 de lei la intrare. La ediția din 2018 nu avem Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn’t understand.

www.metalheadmeeting.com
www.facebook.com/MetalheadMeeting

Arenele Romane – Stradă Cuțitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, București.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This