Toate câştigurile ce revin artistului şi Universal Music România, rezultate din exploatarea melodiei “#goodbye”, vor fi donate Fundaţiei Estuar, contribuind în mod direct la ajutorarea victimelor tragediei produse pe 30.10.2015 în clubul Colectiv. Piesa poate fi cumpărată sau ascultată accesând linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/ToniDijmarescu-goodbye

Toni Dijmărescu: “Până acum am fost reţinut ori de câte ori mi s-a propus să mă implic în proiecte caritabile. Am considerat că sunt alţii care se pricep mai bine decât mine la asta, plus că nici nu deţin experienţa necesară pe care o cere o asemenea acţiune. Mentalitatea mi s-a schimbat însă în seară zilei de 30.10.2015, după ce am urmărit la TV transmisia evenimentele produse în clubul bucureştean Colectiv. Victime – morţi şi răniţi – au fost pe lângă formaţia Goodbye To Gravity (pe care o consider încă de la lansarea primului album că fiind cea mai valoroasă trupă de Metal românească), şi aproape toţi cei care au fost să-i vadă live cu ocazia lansării noului lor album, “Mantras of War”. Printre ei se numără mulţi prieteni, oameni de presă cu care am colaborat (Alexandra Furnea, Nelu Brîndușan) şi muzicieni cu care am împărţit scena (Cătălin Scânteie, Bogdan Molesag). Sunt conştient că şi eu aş fi fost în acel club dacă m-aş fi aflat în ţară, pentru că îmi doream de mult să asist la un concert Goodbye To Gravity. Îmi pare foarte rău că i-am ratat când au susţinut un concert în Germania acum câţiva ani.
Motivul pentru care această piesă există, este pentru că aş vrea ca cei care sunt dispuşi să ajute, să primească ceva simbolic în schimbul donaţiei făcute, altceva în afara satisfacţiei că au făcut o faptă bună. Împreună cu Universal Music România vom transfera toate câştigurile ce ne revin rezultate din vânzări Fundaţiei Estuar, cea care se îngrijeşte de cei rămaşi cu traume fizice şi sufleteşti în urma acestei tragedii. Chiar şi eu mi-o voi cumpăra de pe iTunes!
Le mulţumesc colaboratorilor mei, Flavius Suciu pentru producţia muzicală care pune în evidenţă sentimentele pe care le-am avut când am compus piesa şi lui Ionuţ George Andrei (DHOPEdesign) pentru minunatul clip care abordează tema Cosmosului, care era şi tema preferată a trupei Goodbye To Gravity.”

Toni Dijmarescu este un muzician român stabilit în Germania. Este endorser al firmei Grosmann Guitars şi fost membru al trupei reşiţene Screaming Heads. În prezent cântă alături de rapperul MarkOne1 şi chitaristul Flavius Suciu în trupa MarkOne1 & The Brothers. A colaborat cu artişti români şi străini cum ar fi Desant, Narcisa Suciu, Liviu Hoisan (Tectonic), Rising Shadow, Rock ’n Ghenă, PHF, Her Prayers Fail, Heilige Bruehder, Tankard şi mulţi alţii.

Share This