Miercuri, 28 aprilie 2017, orele 21:00, R&R Booking România vă invită în Club Daos din Timişoara pentru a fi alături de polonezii de la Christ Agony şi italienii de la Eternal Samhain la un concert electrizant pe care îl anunţă aceştia.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/263040640803037/
Bilete: 25 lei

Christ Agony, veteranii black metal-ului polonez revin în România, după o pauză de 5 ani, pe data de 26 aprilie 2017, în Club Daos din Timişoara. Aceştia vor prezenta noul album, “Legacy”, lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucând în prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei.

Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilaţii sau albume live, consacrând trupa ca un pilon de rezistenţă în mişcarea black metal internaţională.

ETERNAL SAMHAIN s-a format în octombrie 2006, iar vocalul Taliesin a continuat cu perseverenţă, în ciuda mai multor schimbări ale componenţei. De-a lungul timpului, stilul şi influenţele s-au mai schimbat, datorită membrilor care se schimbau foarte des. În 2011 a fost lansat “Obscuritatis Principium”, un EP cu 4 piese, produs de Arges Production. În 2016 trupa lansează primul album full-length, “Storyteller of the Sunset and the Dawn”, material primit foarte bine de către fanii genului.

Share This