Cvartetul brașovean de Death Metal CodeRed anunță lansarea albumului lor de debut Dominions of Our Deceitful Beliefs într-o variantă remasterizată și îmbunătățită, incluzând o piesă bonus, pentru data de 26 Februarie, în colaborare cu Loud Rage Music.

Iată ce au avut de spus despre acest material membri trupei:

Armand Niculescu: Am muncit mult la proiectul asta. Fiecare pasaj a fost pus acolo unde trebuie, nimic n-a fost întâmplător. Am ales calitatea în locul cantității și a ieșit ceva de care personal sunt foarte mândru. Fiecare membru al trupei a avut o contribuție valoroasă la produsul final, au fost 4 personalități diferite și complementare care s-au îmbinat perfect.

Andrei Calmuc: Când ne-am apucat de “Dominions of Our Deceitful Beliefs” nu știam unde vom ajunge în plan compozițional. Mixtura de idei implementată în piese de mine, Armand și Septimiu m-a făcut cred că acest material avea să sune deosebit. De asemenea cooptarea lui Ioan “John” Campian la bas a făcut ca acest album să sune așa cum ne doream din toate punctele de vedere. Pentru fani ai trupelor Nile, Morbid Angel, Deicide, Death sau Pestilence cred că materialul va stârni interes, mai ales acum în faza remasterizata care conține și un bonus track în aceiași manieră.

Pentru a va face o idee despre ce se va întâmpla pe noua variantă a Dominions of Our Deceitful Beliefs iată și piesa The Sixth Sun:

Contacte:

CodeRed
http://www.codered.ro/
http://www.facebook.com/coderedro
http://www.youtube.com/coderedro

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This