“Montagne Russe” este cel mai nou single extras de pe albumul COMA, “Orizont”, “cel mai frumos album de pe pământ“, lansat la finalul anului 2016.

Videoclipul animat al piesei „Montagne Russe” (https://youtu.be/kn4EWgPhPts) a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, ediția a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, înainte de a douăsprezecea ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est. Animation Worksheep este singurul atelier de film de animație din România, organizat de Asociația ESTENEST și powered by Anim’est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebîncă, Cosmin Tița, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurențiu Brătan, Luminița Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa și Vlad Ilicevici.

Videoclipul single-ului „Montagne Russe” a avut premiera în Expirat, în cadrul uneia dintre cele mai îndrăgite nopți din agenda festivalului Anim’est, Animusic Night, chiar înainte concertul COMA.

Videoclipul single-ului „Montagne Russe” poate fi urmărit aici:

“Orizont” spune povestea COMA şi leaga toate emoțiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată şi este disponibil în format fizic şi digital, pentru streaming şi download, pe toate platformele, la următorul link: https://UMR.lnk.to/Coma-OrizontPR

“Orizont” poate fi comandat în format fizic (CD şi vinil) aici: www.getmusic.ro/orizont

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen – voce
Dan Costea – voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu –  bass
Răzvan Albu – tobe
Matei Tibacu-Blendea – chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/

Share This