afis-comaFormaţia Coma se pregăteşte de lansarea noului său album, intitulat “Orizont”. Concertul de lansare va avea loc pe 26 noiembrie la Arenele Romane în Bucureşti şi se anunţă a fi o zi plină şi spectaculoasă.

În deschiderea concertului de lansare sunt anunţate trupele: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever, iar atmosfera între concerte va fi întreţinută de DJ Grobby Anne. Porţile se vor deschide la orele 16:00, aşa că fanii îşi pot petrece ziua de sâmbată în cadru muzical, pregătindu-se din timp pentru concertul Coma ce se va derula seara.

Albumul “Orizont” va reuni piese deja cunoscute, dar şi 5 piese noi pe care formaţia le descrie ca fiind o împletire între sensibilitate şi putere, între poetic şi masculin, poli prezenţi şi în logo-ul formaţiei în mod simbolic prin pana şi bâta care se întretaie.

Coperta albumului “Orizont” a fost creată şi ilustrată de apreciatul artist SADDO, care e recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu nume cunoscute (Strongbow, ING), precum şi cu galerii din Viena, Berlin, Copenhaga, New York, Los Angeles, Montreal.

„Este un album pe care și noi îl așteptăm de foarte mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.”, spune Dan Costea, unul dintre soliştii şi chitariştii formaţiei.

Discografia Coma include până acum 3 albume: “Somn” (2011), “Nerostitele” (2006) şi “Coma Light” (2008) – acesta fiind un album unplugged, cu piese mai vechi reorchestrate și interpretate într-o manieră diferită.

Coma înseamnă: Cătălin Chelemen – voce, Dan Costea – voce/chitară, Răzvan Rădulescu (Dj Hefe) – scratches/samples/keys, Sorin Petrescu – bass, Răzvan Albu – tobe, Matei Tibacu-Blendea – chitară.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţelele IaBilet şi EventBook şi în acest moment pot fi achiziţionate la preţul de 60 de lei.

Iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-coma-lanseaza-un-nou-album-pe-26-noiembrie-la-arenele-romane-25605/
Eventbook.ro: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-coma-arenele-romane-26-noiembrie-lansare-album
Facebook event: https://www.facebook.com/events/243258419366000/

Share This