După o pauză de activitate de aproape patru ani, Comeback Kid, una din cele mai cunoscute şi apreciate formaţii hardcore punk de pe mapamond, ajunge la Braşov (21 Ianuarie 2018, Club Rockstadt) şi la Cluj-Napoca (22 Ianuarie 2018, /FORM Space), ca parte a turneului de promovare a celui mai nou album, “Outsider“, lansat via Nuclear Blast Records.

De la lansarea albumului de debut în 2003, Comeback Kid a devenit o forţă de necontestat în scena hardcore. Aflat la al şaptelea material discografic din carieră, Comeback Kid reprezintă intensitatea hardcore şi influenţa scenei skate punk a anilor ’90, înseamna heavy, dar şi melodic, înseamnă pasiune şi dedicare. Comeback Kid a concertat în toată lumea, din America de Nord şi până în Europa, Asia, Australia şi America de Sud, iar show-urile grupului sunt o dovadă clară a spiritului hardcore, fără compromis, prezentat şi respectat aşa cum a fost el conceput.

Invitaţi speciali la Cluj Napoca sunt: Diamonds Are Forever, For The Wicked, Divided By PerceptionLa Braşov, concertul va fi deschis de aceiaşi For The Wicked.

Pentru ambele concertul, preţul biletului este de 40 de lei, iar în seara evenimentului, în limita numărului disponibil, preţul va fi de 50 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

 

Share This