Worktape novWorkTape România este alături de familiile îndurerate în urma evenimentelor catastrofale de la concertul celor de la Goodbye To Gravity din Colectiv și toată energia noastră merge către cei care se luptă în momentele acestea pentru viață!

Cicatricile și sechelele după aceste arsuri vor limita amplitudinea mișcărilor corpului și tocmai de aceea recuperarea este extrem de importantă, mai ales că pacienții au stat o perioadă lungă de timp imobilizați și musculatura s-a atrofiat într-un anumit grad. Chiar dacă aparent pacienții se vor simți mai bine, afectarea căilor respiratorii pot duce în timp la alte afecțiuni cardiovasculare și mai bine prevenim.

WorkTape va oferi tratament de recuperare gratuit supraviețuitorilor din Colectiv (kinetoterapie generală și respiratorie, masaj terapeutic, bandajare neuromusculară) și vrem să colaborăm cu medicii care i-au tratat până acum pe acești pacienți. Cât de curând vom avea un sediu, dar  momentan ne deplasăm la spitale, domiciliu și unde mai este nevoie.

Familiile și cei care doresc să beneficieze gratuit de tratamentul nostru sunt rugați să ne contacteze (www.worktape.ro/contact) la fiziokinetoterapeut Mihai Venedict (0758/959.677 sau 0746/683.971) sau la adresele de e-mail: worktape.ro@gmail.com sau contact@worktape.ro

Share This