Alex Muşat, tânărul bistriţean care a uimit o ţară întreagă cu a lui chitară şi voce la Vocea României, cântă la Hard Rock Cafe alături de trupa sa, vineri, 31 martie de la ora 22:30.

Alături de Alex pe scenă îi veţi vedea şi pe Mihai Mărgineanu dar şi pe Thea (Teodora Buciu), câştigătoarea trofeului Vocea României!

Fiecare evoluţie a sa în cadrul show-ului Vocea României a fost un moment unic şi magic.

Alex Muşat nu este deloc străin scenei. Înainte de Vocea României, acesta a mai participat la Britain`s Got Talent în cadrul căruia a reuşit să treacă doar de prima etapă, “Byron Rock Your Night”, unde trupa din care făcea parte a plecat acasă cu premiul cel mare, dar şi la alte numeroase concursuri.

Alex Muşat a reuşit să readucă la viaţă blues-ul prin pasiunea şi sensibilitatea pe care le acesta le emană de fiecare dată. Deşi aflat la o vârstă fragedă, tânărul chitarist a atins o maturitate muzicală care nu trece neobservată.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 55 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 39 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This