Artistul ne-a oferit câteva informații despre noul album și despre concertul special din Hard Rock Cafe. 

„Ideea acestui album a pornit de la Maria Ioana Mîntulescu, ea mi-a spus: „Auzi, ce-ar fi să faci un disc așa, ca pe vremuri? Nu crezi că ar fi cazul?” Și mi-am dat seama că are dreptate. Singura problema e că mi-a fost imposibil să țin pasul cu tot ce se întâmplă în zona politica de la noi, lucrurile au o viteză amețitoare!!! (…) Așa este, va fi primul meu concert la Hard Rock Cafe și, ca la orice premieră, vor exista surprize – e foarte probabil ca cei de la A&A RECORDS să aducă albume la preț promoțional, voi urma și eu regula casei (e vorba de autografe pentru cei care își doresc acest lucru), dar, daca e vorba despre surprizele din lista de cântece, e prea devreme acum sa le dezvăluim. Și oricum nu v-as spune – ca să rămână surprize!!!”

Alexandru Andrieș concertează pentru prima oară pe scena din Hard Rock Cafe în data de 15 februarie 2019.

Bucuria revederii cu marele artist este incontestabilă. Două categorii de bilete sunt sold out la doar câteva săptămâni de la anunțarea concertului. Astfel, categoriile 1 și VIP sunt epuizate. Doritorii mai pot alege între categoriile 2 (cu loc la masă) și 3 (în picioare). Însă nici la categoriile 2 și 3 nu mai există foarte multe locuri, prin urmare cei care vor să îl vadă pe Alexandru Andrieș în premieră pe scena din Hard Rock Cafe sunt sfătuiți să se grăbească pentru a achiziționa bilete.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Ca de fiecare dată, Alexandru Andrieș va avea alături de el pe scenă o serie de muzicieni de calibru care completează formula pentru „cea mai frumoasă seara”: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

Vip – SOLD OUT – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire cu Alexandru Andrieș, fotografie și CD semnat de artist): 120 lei
Categoria 1 – SOLD OUT – loc la masă în fața scenei: 95 lei
Categoria 2 – loc la masă în sală: 75 lei
Categoria 3 – loc în picioare: 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Bilete – https://www.iabilet.ro/bilete-alexandru-andries-in-premiera-la-hard-rock-cafe-37061/

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pagină eveniment –  https://www.facebook.com/events/1147594228742340/

Share This