Alternosfera vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti în cort încălzit pe 8 decembrie de la ora 20:00, în deja clasicul show sold out de sfârșit de an, pentru al patrulea an consecutiv!

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016”, la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiaşi gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucrează la materiale noi şi poate vom avea parte de o surpriză în concertul de pe 8 decembrie!

Biletele pentru showul Alternosfera se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– EARLYBIRD: 44 de lei Acces General şi 65 de lei Golden Circle, în faţa scenei, primele 200 de bilete
– PRESALE: 50 de lei Acces General şi 75 de lei Golden Circle, în faţa scenei, până pe 8 decembrie
– LA INTRARE: 60 de lei Acces General şi 80 de lei Golden Circle, în faţa scenei

Sunt în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle şi 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe baza de brăţară (pe care o primiţi la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by METALHEAD.

Share This