ALTERNOSFERA vor concerta la Hard Rock Cafe miercuri, pe 4 octombrie, pentru un show cu totul şi cu totul special unde nu vom avea mese în faţa scenei pentru o atmosferă perfectă.

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016”, la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiaşi gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucrează la meteriale noi şi pregăteşte şi un concert în decembrie la Arenele Romane !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 49 de lei fără loc în faţa scenei pe ringul de dans
– 79 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele îşi păstrează preţurile şi în ziua concertului, la intrare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by METALHEAD.

Share This