Sâmbătă, An Theos, Isatha (Ungaria) și Ex Animus vor concerta în Flying Circus Cluj-Napoca. Prețul biletelor pentru acest concert este de 25 de lei bucata în presale AICI, respectiv 30 de lei în seara concertului la intrare.

După victoria folk metalistilor la Wacken Open Air 2018 la care băieții și fețele au reușit să obțină locul 3 la concursul internațional de metal, bucureștenii reușesc să ajungă la Cluj-Napoca împreună cu prietenii lor din Ungaria, Isatha și Ex Animus și vor prezența atât piese clasice din setlist-ul vechi precum ”Noaptea Sânzienelor”, ”Ciuleandra” și ”Prin Viu Grăi Stramosesc”, cât și din albumul lansat acum un an: ‘‘Vuiet de Jale”, ”Fiica Lunii” etc. An Theos a acumulat în cei 8 ani de la înființare și 6 ani de la prima apariție scenică, o experientă vastă în ceea ce inseamnă activitatea concertistică atât pe plan național cât și internațional în cele peste 150 de concerte susținute. Trupă prezintă un show complet și energic caracteristic stilului epic folk metal și lansează cel mai nou videoclip al singe-ului “Alean“, singurul material muzical nou din 2018. Discografia An Theos cuprinde 4 materiale lansate: în 2013 maxi-single “Chemarea Străbunilor“, în 2016 LP-ul “Seminția Dacă“, în 2017 LP-ul “Spre Cer” și în 2018 single-ul “Alean“. Trupa are la activ 4 videoclipuri oficiale: “Noaptea Sânzienelor” (2016),  “Urzeală Timpului” (2017), “Vuiet de Jale” (2018) și “Alean” (2018).

Isatha este o trupă de folk metal extrem din Budapesta, Ungaria, iar numele trupei provine de la cuvântul ungurest ”isatha” care înseamnă ”străbun”. Trupa s-a format în ianuarie 2010 și stilul lor este format din folk tradițional local cântat pe flaut și cu voci feminine și riff-uri grele îmbinate cu voci harsh. În 2013, a lansat primul album ”Erdei Regék” și după o perioadă mai lungă, noul lor EP ”Tavaszi Szél în mai anul acesta în care au schimbat puțin direcția muzicală adăugând clape și teme cu influențe slave îmbinate cu cele din folk-ul unguresc și pregătesc deja următorul material ce prezintă metalul modern împreunat cu teme folclorice.

Ex Animus este o trupă tanără, formată din patru liceeni ambițioși care impărtăsesc pasiunea pentru muzică metal. Trupă s-a format în anul 2016 și a avut câteva prestații locale, în zona orașului Bistrița de unde provin membrii. Menționabile ar fi: participarea la Festivalul Celtic Transilvania în 2017, Rock în Bistrița în 2017 și un concert impreună cu Divided by Perception, Riot Monk și Before I Die în Baia Mare, Shadow Bar. De asemenea, participarea la Valea Străjii Motorfest, Maris Fest și Zilele Bistriței în 2018. În week-end-ul trecut, Ex Animus a susținut un concert în Rock’N Roll Center Zalău.

Share This