Grimus10aniGrimus, una dintre cele mai îndrăgite formaţii de rock alternativ din România, va sărbători 10 ani de activitate printr-un concert special alături de invitaţi surpriză.
Evenimentul va avea loc în data de 26 februarie 2016, la Arenele Romane din Bucureşti.

“Zece ani de Grimus înseamnă un ocean de amintiri, milioane de kilometri de drum, sute de mii de terawati de curent electric, şase bătăi de inimi sincronizate în timpul tonelor de playlisturi parcurse, o pădure de beţe de tobă rupte, un fir care înconjoară pământul, din sârmă de corzi de chitară schimbate, câţiva ani lumină de nopţi nedormite, un zgârie-nori de camere de hotel diferite, prieteni cam cât demografia Indiei, o bătaie cu extinctoare, o bere cu Salman Rushdie, o poveste cu macaci, două continente, zeci de mii de metri altitudine şi picioarele pe pământ.
Sunt zece ani care au zburat cu o viteză mai mare decât cea a vânturilor de pe Saturn.”

Grimus (Bogdan Mezofi – voce, Valentin Răucă – chitară, Cristian Csapo – chitară, Lehel Kiss – clape, Titus Vădan – bass, Tamas Adorjani – tobe) a lansat 3 albume discografice (“Panikon” – 2008, “Egretta” – 2011, “Emergence” – 2014) şi a participat la cele mai importante evenimente din România, dar şi la festivaluri din UK, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia sau Austria.

Pe lângă multe emisiuni şi concerte filmate, clujenii au lansat numeroase videoclipuri printre care:
In A GlimpseBackseat DriverHighUltima oarăPriveşte-măIn Your Eyes (din coloana sonoră a filmului Love Building), The Hell I’m InPolitical Animals (din coloana sonoră a filmului De ce eu?).

Formaţia a primit numeroase premii, printre care se remarcă cel obţinut în 2014, Best Indie Alternative Rock Song pentru piesa “High”, în cadrul Independent Music Awards Vox Populi poll!

Pentru concertul aniversar se pun în vânzare un număr de 1000 bilete la următoarele preţuri:
– 30 lei (pentru biletele achiziţionate în avans)
– 40 lei (pentru cele achiziţionate la intrare, în funcţie de numărul biletelor disponibile)
– 25 bilete VIP la preţul de 100 lei. Biletele VIP includ următoarele: meet & greet cu formaţia, poză şi autografe precum şi alte surprize ce vor fi anunţate în perioada următoare.
Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online (bilete pe care le printaţi dvs, sau le prezentaţi direct pe telefon) pe www.AmBilet.ro.

Eveniment Facebook.

Share This