Negură Bunget cânta la Bucureşti pe 20 martie, în Club Fabrica, la fix un an după concertul de lansare al albumului “TĂU” din Club Colectiv. De data aceasta Negură Bunget va invită să participaţi la un eventiment special, menit să celebreze 20 de ani de activitate a formaţiei, dar şi 10 ani de la lansarea albmului “OM”.

NB-marÎnfiinţată în 1995, Negură Bunget a lansat 6 albume şi a susţinut 1000 de concerte în toată lumea, fiind una din cele mai cunoscute formaţii româneşti la nivel internaţional.
În 2015, Negură Bunget a susţinut peste 100 de concerte în Europa şi America de Nord, promovând albumul “TĂU” (lansat în luna martie de casa de discuri germană Prophecy Productions), care s-a bucurat de o primire foarte bună la public dar şi în mass-media internaţională.

Negură Bunget înseamnă:
Gabriel Mafa / Negru – tobe / percuţii / ţambal / tulnic
Tibor Kati – voce / chitară / keyboards
Adrian Neagoe / Oq – chitară / voce / keyboards
Petrică Ionuţescu – instrumente tradiţionale
Ovidiu Corodan – bas / voce

Invitată pentru acest concert aniversar e formaţia maghiară The Moon and the Nightspirit, care interpretează un Pagan / Folk de cea mai bună calitate. Ultimul lor album “Holdrejtek” a fost lansat în 2014, de casa de discuri germană Prophecy. Anul acesta formaţia maghiară va lansa un nou album.

The Moon and the Nightspirit înseamnă:
Ágnes Tóth – voce / vioara / percuţii
Mihály Szabó – voce / chitară
Gábor Végh – percuţii
Gergely Cseh – bas

Biletele pentru concert pot fi găsite pe www.ambilet.ro dar şi la intrare, la următoarele preţuri:
– 30 de lei – primele 50 de bilete (ofertă limitată early bird)
– 35 de lei până pe 19 martie inclusiv
– 40 de lei pe 20 martie şi în ziua concertului la intrare

Share This