SCANDAL – CONCERT ANIVERSAR
Invitați: Damage Case și Magazinu’ 51
Sâmbătă, 2 iunie 2018, ora 19:30
București @ Quantic

SCANDAL este, alături de ZOB, probabil cea mai reprezentativă trupă punk rock românească încă activă. Înființată în 1997, la Bacău, inițial sub numele de Speedy Freak, Scandal a avut o evoluție meteorică, dar care a lăsat urme adânci în cadrul scenei punk locale la trecerea dintre milenii. După ce trupa s-a relocat la Londra și-a lansat la începutul anului 2018 un album excelent, extrem de bine primit de media și de public, iată că a venit vremea să se întoarcă acasă și să aniverseze alături de prieteni cei douăzeci de ani petrecuți în slujba muzicii de protest.

Nemuritorul imn punk anti-miliție “Patrula” se va auzi din nou la București, alături de piesele de pe noul album “On a Roll”, dar și de piese clasice în limba română, în cadrul unui recital cu totul special. Va fi o adunare între și pentru prieteni vechi și noi, pentru că nimeni nu este ilegal, toată lumea e binevenită, oameni care îi cunosc deja pe cei patru scandalagii sau vor să îi cunoască acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viață de om, cu bune și cu rele, și ne dorim să ne aducem aminte despre cum era, cum e și cum va fi împreună! Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru că “E vreme, vreme de Scandal”

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru ‘scandalagii’ vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alături de Scandal, pe scena din Quantic vor urca Damage Case (crossover thrash – Bacău / București) și Magazinu’ 51 (punk rock – Pitești / București), două trupe care funcționează după același tip de etică care i-a consacrat și pe Scandal. Ne dorim ca evenimentul să continue până dimineață cu șpriț, bere și voie bună pe ritmuri nebune de punk rock, oi! și ska.

Concertul Scandal / Damage Case / Magazinu’ 51 este prezentat de Axa Valahă Productions & Ribcage Booking.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro:
– primele 50 de bilete au prețul special de 30 de lei (SOLD-OUT)
– prețul standard al biletelor este de 40 de lei, până pe data de 31 mai inclusiv.
– la intrare, în ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

În avanpremieră concertului Scandal, Axa Valahă Productions prezintă petrecerea oficială de warm-up, cu ajutorul prietenilor de la Trei Bețivi Bar (str. Vasile Lascăr 62), pe data de 1 iunie 2018, de la ora 20:00.

SCANDAL – https://scandalstreetpunk.bandcamp.com/
DAMAGE CASE – https://damagecase.bandcamp.com/
MAGAZINU’ 51 – https://magazinu51.bandcamp.com/

FB event: https://www.facebook.com/events/157783421606334/
FB warm-up party: https://www.facebook.com/events/839982696194075/

Share This