Marti, 09 iulie 2019 / Acces public: 20:00
================================
Formația americană de hard rock, Black Stone Cherry vine în premieră în România, pe data de 9 iulie la București, în Club Quantic.

Trupa Black Stone Cherry a luat naștere în 2001, în Edmonton, Kentucky, fiind formată din Chris Robertson (chitară și voce), Ben Wells (chitară și voce), Jon Lawhon (bas) și John Fred Young (tobe).

Până în prezent, Black Stone Cherry are la activ șase albume de studio, îi regasim foarte des în topurile britanice şi împărțind deseori scena cu formatii de renume, printre care Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Mötorhead și ZZ Top. Despre ultimul album, care poartă numele “Family Tree”, chitaristul grupului, Ben Wells, susține că:

„Am lovit o scânteie creativă și am atins un spirit și un foc pe care nu le-am mai întâlnit până acum„. Toboșarul John Fred Young adaugă: „Family Tree” prezintă toate influențele noastre muzicale colective și modul în care le-am luat pe acestea pentru a crea ceva care este cu adevărat unicul nostru Rock’n’Roll sound din America de Sud.„

“Family Tree” se mândrește cu numărul 13, număr norocos al celor de la Black Stone Cherry, odată cu cele 13 melodii ale sale, compoziţii la care şi-au adus aportul fiecare membru în parte. Rezultatul este un album de rock având la bază un blues modern.

Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock România.

Share This