Formația americană de hard rock, Black Stone Cherry vine în premieră în România, pe data de 9 iulie la București, în Club Quantic.

În scurt timp vor fi anunțate formațiile care vor fi invitate să deschidă acest concert.

Trupa Black Stone Cherry a luat naștere în 2001, în Edmonton, Kentucky, fiind formată din Chris Robertson (chitară și voce), Ben Wells (chitară și voce), Jon Lawhon (bas) și John Fred Young (tobe).

Până în prezent, Black Stone Cherry are la activ șase albume de studio, îi regasim în topurile britanice şi în cadrul multor evenimente importante, împărțind scena cu formatii de renume, printre care Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Mötorhead și ZZ Top.

Despre ultimul album, care poartă numele “Family Tree”, chitaristul grupului, Ben Wells, susține că:

„Am lovit o scânteie creativă și am atins un spirit și un foc pe care nu le-am mai întâlnit până acum„. Toboșarul John Fred Young adaugă: “„Family Tree” prezintă toate influențele noastre muzicale colective„.

Numărul 13 pare a fi un numar norocos pentru albumul “Family Tree”, ţinând cont de cele 13 melodii ale sale, compoziţii la care şi-au adus aportul fiecare membru în parte. Rezultatul este un album de rock având la bază un blues modern.

Biletele pot fi achizitionate online exclusiv de pe platforma AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
59 lei – Presale (preţ până pe 8 iulie inclusiv )
70 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, online și la intrare)

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/282900595709202/

Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock România.

Share This