Capcana vă invită sâmbătă în 9 noiembrie 2019 de la ora 21.00 la concertul de blues “Leslie Wolf’s Birthday Blues”, un eveniment cu tradiție în Timișoara la care vor participa membri din trupele Quo Vadis și AXiS!

 

Leslie Wolf’s Birthday Blues este concertul aniversar prin care Laci Farkaș, liderul și chitaristul grupului Quo Vadis, sărbătorește alături de prieteni și publicul timișorean, împlinirea vârstei de 49 de ani.

Prima ediție Birthday Blues a avut loc acum 4 ani în fostul Club Daos, cu ocazia împlinirii a 45 de ani a lui Laci Farkaș (Leslie Wolf). Evenimentul maraton a cuprins 4 formule diferite, ce au unit muzicieni și prieteni ai protagonistului.
Următorii ani Birthday Blues a avut o anvergură mai mică, constând într-un acoustic duo, în 2017 și 2018, avandu-l ca invitat pe Silviu Dan Iliescu (AXiS) la chitară și voce.

Anul acesta evenimentul de aniversare a lui Laci Farkaș revine în forță cu un concert electric, avându-i pe scenă pe colegii din Quo Vadis – Borbely Szilard (tobe) și Kiss Attila (bass și voce), alături de Silviu Dan Iliescu (chitară) și Maria “Maryliss” Avramescu (voce)

Accesul la concert costă 20 de lei iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/794616210974819/

 

 

 

 

 

Share This