BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 25 mai, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti cu un sound unic, BOSQUITO!

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama largă de influenţe de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) şi Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membri săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa “Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 25 mai la Hard Rock Café să asculţi piese precum: “Bosquito”, “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă”, “M-ai dat peste cap”, “Tu eşti iubita mea” şi mult prea cunoscutul refren “dă-i înainte cu tupeu” al piesei “Pepita” + multe alte surprize.

Biletele pentru showul Bosquito se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romană şi din Băneasa Shopping City, reţeaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 70 de lei, cu loc VIP în faţă scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 50 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This