Celebrul cântăreț canadian Bryan Adams va reveni în România, de data aceasta la BT Arena din Cluj-Napoca, pentru un concert care face parte din turneul ” Shine A Light”. Pentru acest concert, biletele pot fi achiziționate de AICI sau fizic din rețelele de magazine ale partenerilor: Vodafone, Telekom, Diverta, Cărturești, Carrefour și stațiile OMV. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 129 și 399 de lei.

Cu această ocazie, Bryan Adams își va lansa la Cluj-Napoca cel de-al 14-lea album al său, intitulat chiar ”Shine A Light”, album al cărui single care dă titlul albumului este o colaborare inedită ca stiluri muzicale divergente, cu Ed Sheeran. De asemenea, albumul conține și o colaborare cu Jennifer Lopez, pentru piesa ”That’s How Strong Our Love Is”. Desigur că în acest concert vor fi interpretate, pe lângă piesele de pe acest album, și hit-uri care i-au consolidat poziția și cariera lui Bryan Adams, cum ar fi: ”It’s Only Love”, ”Summer of ’69”, ”Run To You”, ”All For Love”, ”Everything I Do (I Do It For You)”, ”Do I Have To Say The Words”, ”Please Forgive Me”, ”Have You Ever Really Loved A Woman”, ”Run To You” sau ”Heaven”, care la Cluj-Napoca vor fi interpretate, cu aceeași voce guturală, răgușită, care l-a făcut celebru pe Bryan Adams pe întregul mapamond, la doar 5 zile după împlinirea a 60 de ani.

În cadrul acestui turneu, care a început în luna Februarie, Bryan a concertat în America de Nord, America de Sud și Europa.

Cel mai recent LP marca Bryan Adams, ”Get Up”, a fost lansat în anul 2015 și s-a poziționat pe locul al doilea ca vânzări în topurile britanice.

Recunoscut în principal ca solist, Bryan Adams este și compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist. Albumul care l-a adus în prim-planul mondenității a fost ”Reckless”, pe care se regăsesc primele hit-uri marca Bryan Adams: ”Run To You” și ”Summer of ’69”.

Hit-uri consacrate din cariera lui Bryan Adams au făcut obiectul unor filme celebre, precum “Robin Hood” (“Everything I Do (I Do It For You)“), “Don Juan” (“Have You Really Loved A Woman“), “The Mirror Has Two Faces” (“I Finally Found Someone” – duet cu Barbra Streisand), “Three Musketeers” (”All for Love”, împreună cu Rod Stewart şi Sting). Bryan Adams a avut 20 de hit-uri în US TOP 10, fiind și primul artist canadian prezent cu un LP în acest clasament.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume și are în palmares 15 nominalizări la Premiile Grammy și 3 nominalizări la Oscar. A primit Ordinul Canadei pentru contribuția adusă muzicii și pentru activitățile sale filantropice.

Până acum, Bryan a vizitat doar capitala României, cu ocazia concertelor din 2000 și 2008, când 20.000 de oameni au venit să cânte alături de el.

Parteneri media: Digi FM, Agerpres, Adevărul.

Share This