Bilete:
40 lei – acces general – presale – până pe 14.12.2019  inclusiv
AmBilet: http://bit.ly/33vA04u
iaBilet.ro: http://bit.ly/2L7N9Kv
50 lei – acces general –  doar în ziua evenimentului 15.12.2019

Înființați în 1994, NIGHTLOSERS cântă un fel de ’blues ardelenesc’ , un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate ariile, din Europa dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).

‘The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.’ (Keith Shadwick, The Independent UK)

20 Secole Vulpe este o formatie de funk rock românesc cu influențe din zona alternativă/disco, fondat în București, cu piese proprii în limba română, compus din:

Dan Ruja – Voce / Chitara
Matei Carpen – Chitara
George Mircescu – Baterie
Vladimir Giurgiu – Fender Bass

Piesa “De ce te muti” video 1: https://www.youtube.com/watch?v=k7nWBaxB5bc
Piesa “De ce te muti” video 2: https://www.youtube.com/watch?v=1jY4YJOgp_I
facebook: https://www.facebook.com/20SecoleVulpe

Share This