Vineri, 6 decembrie & Sâmbătă, 7 decembrie.

Încă de când existăm, ne-am concentrat mereu pe acțiuni filantropice. De la instruire muzicală gratuită, la caravane pentru copii din comunități defavorizate, numeroase concerte caritabile, accesibilizarea evenimentelor noastre și nu numai. Acum însă vă facem cunoscută o cauză cu atât mai specială, cu cât este vorba de un prieten, al #BrezoiuluiLumii, al nostru, al tuturor.

Andrei este voluntar Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea. Toți știm cât de importantă este munca unui voluntar pentru un festival creat în mare parte de voluntari. Știm cât de important este ca Andrei să fie în continuare alături de noi. Știm cât de important este ca Andrei SĂ FIE!?…

Avem convingerea că, în calitate de comunitate a iubitorilor muzicii de suflet, facem IMPREUNĂ fapte de suflet. Așadar apelăm la voi cu rugămintea de a aduce o contribuție pentru ca să ne asigurăm că prietenul nostru în vârstă de doar 20 de ani își va serba ziua în anii următori. Un share nu este neapărat inutil, însă pentru a vă aduce prietenii alături în sprijinirea acestei cauze, luați legătura cu ei în persoană, la telefon, măcar printr-un mesaj privat, pentru că de cele mai multe doar un share nu poate salva o viață.

Noi, cu aportul enorm al comunității artiștilor din România, organizăm această serie de concerte la care vă invităm să veniți să donați și să vă distrați.
Însă, până atunci, trebuie să fim alături nu doar la bine, ci și ACUM, când miza este o viață tânără, așa încât donațiile voastre pentru Andrei sunt cu recunoștință așteptate și pot fi făcute urmărind link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/donate/2260530540912838/10215435945433988/

Mulțumiri deosebite artiștilor și formațiilor care au ales să pună la dispoziția acestei cauze timpul și talentul lor si vin de la sute de km sa ne fie alaturi:
Florin Giuglea – Bucuresti
Canaf Iulian – Iasi
Rares Totu – Bucuresti
Petrescu Marcian – Bucuresti
Vali Vatuiu – Craiova
Paul Negoita – Craiova
Maya Ciosa – Brasov
Marius Dumitrescu – Rm Valcea
Liviu Stanciu & Toolbox Band – Craiova
AXiS – Timisoara/ Kladovo (Serbia)
Fawkes’ – Bucuresti
Trupa Prometeu – Brezoi/Rm Valcea
Trupa “Nu face nimic” – Rm Valcea
Florin Stanescu & Daniel Trușcă – Rm Valcea
Fără Filtru – Brezoi/Sibiu/Bucuresti
The Crawlers – Pitesti

Ne-a emoționat foarte mult solidaritatea de care au dat dovadă acești artiști la apelul nostru umanitar.

Semnat: Asociatia MENTOR ROCK

https://www.facebook.com/events/418096759098044/

Share This