Vineri, pe 28 aprilie de la ora 22:30, vă aşteptăm la Hard Rock Cafe la un concert în premieră cu CONEXIUNI!

CONEXIUNI au revenit pe scenă în formula care le-a consacrat numele, respectiv componenţa originală din anii ’90: Florian Stoica – vocal, Victor Solomon – chitară, Gabi Isac – bas, Victor Lenghel – tobe.

Ca palmares, trupa a performat de-a lungul anilor alături de artişti de renume internaţional: Scorpions la Bucureşti în ’93, Saxxon şi Paradise Lost la “Rock ’94”, Europe la Braşov, în 2005. Grupul a obţinut de-a lungul timpului un bun feed-back de audienţă, hit-urile sale rămânând în memoria a generaţii şi generaţii de melomani. Cu o linie cantabilă, alternant incisivă şi melancolică, cu versuri ce ajung la suflet, CONEXIUNI respiră Trecutul, inspirând Prezentul.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 50 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This