Celebra trupă a anilor 90 și 2000, CRAZY TOWN, cântă la București pe 21 ianuarie de la 21:30 la Hard Rock Cafe! Special pentru acest show nu vom avea mese în fața scenei!

Formată în 1995, trupa a devenit celebră pentru hitul “Butterfly” (Numărul 1 în Billboard Hot 100), piesă care a propulsat albumul de debut “The Gift Of Game” să vândă peste 1.5 milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei este “The Brimstone Sluggers” și a fost lansat în 2015 iar piesa “Born to Raise Hell” a ajuns în topurile americane acum 2 ani. Trupa a participat recent în concerte alături de Drowning Pool și Puddle Of Mudd în cadrul turneului care purta numele de “Epic” unde au mai urcat pe scenă trupe precum Alien Ant Farm, Fuel sau P.O.D..

În 2017 trupa a lucrat intens pentru noul album.

“Come my lady,
Come, come my lady,
You’re my butterfly, sugar, baby”

În deschidere vor cânta:
FOR THE WIN (USA)
CONFESSIONS OF A TRAITOR (UK)

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
– Acces General cu loc la masă: 40 de lei (doar 200 de locuri)
– Fără loc, în fața scenei: 25 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This