Luni, 29 aprilie 2019 de la ora 21.00, va invitam în Capcana (ex Daos) la un concert de exceptie al legendarei trupe germane de old school thrash metal, NECRONOMICON.

 

Formata in 1984, trupa NECRONOMICON revine in Timisoara pentru a sarbatori 35 ani de de la infiintare si pentru promovarea noului material discografic Unleashed Bastards lansat in septembrie 2018.

Inceputurile trupei au fost influentate de stilul punk rock, iar primul lor album, Necronomicon a fost atât de bine primit de public încât imediat după a apărut al doilea album Apocalyptic Nightmare, lansat în 1987. Acesta a facut ca interesul publicului pentru trupa să crească semnificativ în întreaga lume, America de Sud, Europa de Est, Scandinavia și Rusia devenind top fani. Legendarul album Escalation i-a dus direct în clasamentul Top 30 de muzica rock în Grecia. După mai multe provocari, au apărut urmatoarele albume Screams în 1993 și Construction of Evil în 2004. Recenziile remarcabile au fost ca un pansament pentru greutatile prin care au trecut membrii trupei, ridicand NECRONOMICON pe locul 6 în topurile rock din Spania. Urmatoarele materiale muzicale i-a adus pe culmile cele mai recunoscute ale stilului thrash metal în întreaga Europa și nu numai, fiind recunoscuti și indragiti ca veterani ai genului muzical.

Luni în 29 aprilie, pe scena din Capcana vor urca Freddy – voce și chitara, Mike – chitara și voce, Chris – tobe și Marco – bass și voce.

Intrare concert: 25 lei

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-necronomicon-live-in-timisoara-41489/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2060704237559324/

Share This