Legendara trupă americană de hardcore/punk, Dead Kennedys, cântă în premieră la București pe 3 iulie în Club Fabrica! Primele 50 de bilete costă doar 75 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea.

Formată în San Francisco, California în 1978, trupa a fost unul dintre pionerii mișcării punk rock și prima trupa de hardcore americană care a avut un impact major în Marea Britanie. Versurile lor au în genere tentă poltica și satirizează personalitățile vremurilor dar și autoritatea în general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate în magazinele de muzică în anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio și un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generațiilor de peste 40 de ani!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Aceastea costă după cum urmează
– primele 50 de bilete – 75 lei
– presale – 85 lei
– la intrarea – 100 lei

Se pun în vânzare doar 350 de bilete așa că grăbiți-vă că numărul lor este foarte limitat!
Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Un eveniment METALHEAD.

Share This