Vineri în 13 martie de la ora 19.00 clubul Capcana prezintă un triplu concert metal cu trupele Machiavellian God din România, Athame din Ungaria și Shadows out of Time din Bulgaria.

 

Machiavellian God este o trupă de melodic death metal care a apărut în București în toamna lui 2016. Conceptul muzical se bazează pe idei filosofice, mituri și credințe din antichitate, combinate cu spiritul pragmatic al gândirii lui Niccolo Machiavelli, inspirat din cea mai de seama lucrare a sa, Princeps. Influențele majore ale formației provin din sfera de melodic death metal, cu repere ca Insomnium, Be’lakor sau Dark Tranquility, dar și din genul de black/melodic black metal de la trupe precum Carach Angren, Dimmu Borgir sau Dissection.

Line-up:

Vlad “Flip” Plapcianu – voce
Mihai “Mike” Dinuta – chitară
Alex “Bastardu” Gheorghe – chitară
Valentin Cristocea – chitară bas
Emi Ravasel – tobe

În deschidere vor cânta trupele Athame și Shadows out of Time. Athame este o trupă de black metal din Ungaria, apărută încă din 2001. Shadows out of Time vine din Varna (Bulgaria) și abordează stilul melodic power metal din 2018.

Biletele pre-sale costă 20 lei și se pot achiziționa de pe iabilet.ro. Accesul în seara cocertului va fi 30 lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/568450103699316

Share This