Pentru amatorii sonorităților de thrash metal și nu numai, trupa germană DESTRUCTION revine în România, în data de 31.01.2017, la Club Fabrica din București, pentru un concert special de prezentare a ultimului material discografic intitulat „Under Attack”.

afis-destruction-si-nervosa-club-fabrica-bucurestiPrima formație anunțată oficial care va cânta în deschiderea germanilor se numește NERVOSA și vine din Brazilia. O nouă trupă va fi anunțată în scurt timp.

Event:  Destruction, Nervosa / Club Fabrica, București

Dacă aproape toată lumea a auzit de „The Big 4 of Thrash Metal”, iubitorii genului ştiu că pe lângă trupele americane există şi o tripletă de aur a thrash-ului german, formată din Kreator, Sodom şi… Destruction (unii vorbesc şi aici de patru trupe, adăugând Tankard).

Format în 1982 sub numele Knight of Demon, grupul avea să-şi schimbe numele în Destruction după doi ani, timp în care a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground. Primul album, „Infernal Overkill”, este socotit astăzi un pilon al thrash-ului european, însă, paradoxal, cu cât trupa era mai apreciată de armate de tineri fani, cu atât succesul comercial întârzia să apară. Thrash-ul crud, rapid şi foarte agresiv, a lăsat totuşi loc pentru câteva experimente pe al doilea LP, „Release from Agony” (1987), însă la doi ani după aceea solistul vocal-basist Marcel Schirmer („Schmier”) a părăsit trupa. Deşi chitaristul Mike Sifringer a continuat aventura fără el, adevărata revenire a thrasherilor teutoni a avut loc la începutul anilor 2000, când, prin întoarcerea solistului vocal, cei doi membri-fondatori au reluat colaborarea într-o direcţie mai thrash decât oricând.

Funcţionând în cea mai mare parte a carierei sub formă de trio, Destruction şi-a păstrat statutul legendar între fanii genului dar a fost şi una dintre principalele influenţe ale valului de black-metal norvegian din anii 1990. Cu un contract solid semnat cu Nuclear Blast, trupa continuă să scoată albume – cel mai recent, „Under Attack”, a fost lansat în mai 2016 – şi să fie foarte apreciată pentru prestaţiile live în care cântă fără compromis, indiferent că are în faţă 10 000 de oameni sau doar două sute.

S-a pus în vânzare un număr limitat de bilete (doar 300 bucăți), iar acestea se pot achiziționa, exclusiv prin www.AmBilet.ro, la prețurile:

55 lei – primele 100 de bucăți
65 lei – restul biletelor în limita disponibilității

Cei care doresc să câștige o sesiune de meet & greet cu cele două trupe (Destruction & Nervosa) pot accesa link-ul următor: http://maximumrock.ro/castiga-o-sesiune-meet-greet-cu-destruction-si-nervosa/

Eveniment organizat de Maximum Rock Romania și Promusic Events

Share This