Joi, 12 aprilie 2018, de la ora 20.00, vă invităm la o seară de blues rock cu trupa Dusty Ride, LIVE în club Manufactura din Timișoara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/205262246700947/
Intrare: 15 lei
Rezervări la telefon: 0722.892.356

Cu o voce deosebită și interpretare plină de emoție, trupa Dusty Ride încântă publicul încă din anul 2016, având nenumărate concerte în București și alte orașe din țară.

Înainte de a înființa Dusty Ride, membrii trupei, mari iubitori și „pasionați” de emoția muzicală a blues-ului, au colaborat cu nume importante din muzica românească. Daniel Croitoru (tobe) a cântat alături de Vali Crăciunescu și Blue Sound Chicago, Mache (bass) a colaborat cu Spitalul de Urgență, Liverpool și mai ales cu Mike Godoroja & The Blue Spirits, în timp ce Alina Ciolca a cântat în mai multe trupe de blues și rock.

“Despre blues se spune că e numai durere și simțire, că n-ai ce cânta dacă n-ai ce simți. Un lucru-i sigur, nu de cum cânți alea trei acorduri e vorba, ci de cum îți verși sufletul atunci când o faci. Pentru voi cei însetați de sonorități cu rădăcini adânci, crude și răvășitoare, Dusty Ride le va aduce… dureros de aproape!”

A se servi cu o inima deschisă, pentru că despre asta e vorba…

Alina Ciolca – voce
Mac Marian Aciobanitei – chitară
Adrian Chepa “Mache” – bass
Daniel Croitoru – tobe

Share This