Emmure vor concerta în premieră în București pe data de 11 iulie, miercuri, în Club Quantic (Intrarea Grozăvești). Concertul face parte din European Summer Tour și este un eveniment organizat de 7inc. În deschidere vor cânta For The Wicked, The Dignity Complex și First Division.

Emmure este o trupă fondată în 2003, în New Fairfield, Connecticut iar locul actual unde își desfășoară activitatea este New York, Queens. Trupa a devenit controversată datorita reputației vocalistului, Frankie Palmeri, care în 2015 a ramas singrul membru care dorea sa mai activeze și căruia ulterior i s-au alăturat Josh Miller, Phil Lockett și Josh Travis. Emmure este o trupă care incorporează mai multe stiluri muzicale (hardcore, deathcore, progressive sau chiar rap în unele refrene) rezultând un sound foarte brutal și groovy acompaniat de breakdrown-uri dar și de stilul nu-metal al lui Palmeri. Ultimul album denotă delimitarea muzicală dintre aceste stiluri, “Look At Yourself” fiind lansat în 2017.

For The Wicked este o trupă din Cluj-Napoca, Transilvania, recunoscută sub eticheta de „fake metal”, datorita imposibilitații delimitarii unui stil muzical concret și desfășurând totodată un turneu european sub acest nume. Aceștia îmbină elemente metalcore, hardcore și djent, modern metal, cu alternativ-ul aniilor 90. Imediat după primele apariții aceștia au primit premii ca de exemplu: „Best Metal Newcomer 2015 – Metalhead Awards”, marele premiu – “Posada Rock 2015” și premiul “Low5Bass” StudioGbob 2015. Primul lor album intitulat II , a fost lansat în 2016 și poate fi ascultat pe bandcamp.

The Dignity Complex este o trupă de progressive metal din Brașov. Ceea ce face ca sound-ul trupei să fie original sunt pasajele agresive care se îmbina cu cele melodice. Trupa a realizat un EP în Ianuarie 2017. Acesta este intitulat “Accede” și poate fi ascultat pe bandcamp. La baza pieselor stau influențele trupelor The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood și Last Remains.

First Division este o trupă groovy hardcore din București. Instrumentiștii îmbină muzica groove cu cea beatdown, aceasta fiind acompaniată de voce în stil rapcore. Trupa a luat naștere în 2006 în Brăila. Anul 2013 este anul lansării primului lor album, “Assumed Brain Robbery”. First Division au împărțit scena cu trupe ca Last Hope.

Programul evenimentului este:
17:00 – Open Doors
18:00 – 18:30 – First Division
18:45 – 19:15 – The Dignity Complex
19:30 – 20:15 – For The Wicked
20:30 – Emmure

Biletele pot fi cumpărate online (https://eventbook.ro/music/bilete-emmure-for-the-wicked-the-dignity-complex-first-division) la prețul de 45 lei (primele 50 bilete), 60 lei (următoarele 100) și 75 lei (în seara evenimentului).

** Emmure **
Queens / New York
https://www.emmurecult.com/
https://www.youtube.com/user/emmureVEVO

** For The Wicked **
Cluj/ România
https://www.facebook.com/weareforthewicked/
https://weareforthewicked.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=tbN120DkFEs

** The Dignity Complex **
Brașov/ România
https://www.facebook.com/thedignitycomplex/
https://thedignitycomplex.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/watch?v=V5jFfCx3ZAY

** First Division **
București/ România
https://www.facebook.com/fdband/
https://www.youtube.com/watch?v=U2RYHlpAu9s
https://www.youtube.com/watch?v=U2RYHlpAu9s&list=PLUSU28iEPiDE9o7nBTRYVRQbL_c5CTig6

Event By 7inc
Booking By HC RO
Media Coverage By Headfullofnoise
Artwork By VZR Graphics

Share This