Una dintre cele mai relevante trupe de post-rock din scena underground europeană, PG.LOST ajunge la Timișoara în Reflektor Venue pe 27 Mai.

Trupa împletește un mix eclectic de atmosferă melancolică și rock old-school greu și murdar având ca rezultat ceea ce ei numesc, instrumentalism experimental suedez. Având în catalog cinci albume și turnee extensive, PG.LOST promite un show extraordinar ce nu trebuie ratat. Celor de la PG.LOST li se vor alătura aswekeepsearching din India și Topographer, unul dintre cei mai importanți reprezentanți din România a muzicii drone, ambient și experimental, cunoscut din proiecte precum Tauusk și Nomega. Evenimentul este organizat de Haywire Booking, iar intrarea persoanelor sub 18 ani este gratuită.

PG.LOST https://www.facebook.com/pglost/
aswekeepsearching https://www.facebook.com/aswekeepsearching/
Topographer https://www.facebook.com/noisetopographer/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara, la prețul de 30 RON – presale și 40 RON în ziua concertului.

Share This