Concertul Expectations va avea loc pe data de 10 februarie 2018, începand cu ora 20:30, iar în deschiderea acestora vor cânta Killer Victim și Пердах. Acest concert face parte din seria de evenimente “QM Nights” și va avea loc în Club Motiv, aflat în fosta locație Question Mark de pe Calea Victoriei.

Пердах este o trupă de hardcore din Ruse, Bulgaria și va fi prima trupă care va concerta în seara de sâmbătă. Пердах a luat naștere în 2014 și este o trupă DIY. Trupa a cântat în deschiderea unor trupe cunoscute precum: Last Hope sau Grimaze.

Killer Victim este o trupă hardcore/ punk cu influențe crust din București, România. Killer Victim a luat naștere în 2013, iar în 2016 au scos primul material audio; este vorba despre un split cu trupa Drop Out Of Life, disponibil aici. În ciuda schimbărilor de membri care au avut loc de-a lungul timpului, trupa a continuat să concerteze și să scoată piese mixate și masterizate. Aceste piese vor alcătui albumul lor de debut numit “TERROR STATE”, care va avea să fie lansat curand. Câteva piese din viitorul album le puteți găsi aici.

Expectations este o trupă de hardcore din Sofia, Bulgaria. Trupa s-a format în 2009 și au scos primul lor material discografic în 2012, urmat de alte două albume. Materialele audio le puteți găsi aici. Expectations nu concertează pentru prima dată în București, dar nici în locația de pe Calea Victoriei (vechiul Question Mark). Aceștia au cântat în deschiderea trupelor Comeback Kid, Allochiria și Time To Burn.

Programul evenimentului:

20:30 – Open Doors
21:00 – Пердах
22:00 – Killer Victim
23:00 – Expectations

Headfullofnoise After-Party

Prețul unui bilet este 20 lei (pentru primele 25 bilete) și 30 lei (pentru restul de 75 bilete). Acestea se pot găsi și online, accesând acest link.

Acest eveniment este organizat de 7inc, o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului.

Pentru mai multe detalii: contact@7inc.ro sau ne găsiți și pe platforma Facebook.

Share This