Clubul Capcana (ex Daos) va invita la concertul extraordinar al lui Adam Ben Ezra în Timisoara, vineri 8 februarie, de la ora 20.00.

 

Artistul Adam a început sa cânte la vioara de la vârsta de 5 ani, și la chitara de la 9 ani. De-a lungul timpului, el a adaugat la arsenalul sau muzical pianul, clarinetul, oudul, flautul și chiar BeatBox-ul, dar contrabasul este instrumentul care i-a schimbat radical viața la 16 ani.

Adam își găsește inspirația în artisti diversi de la Bach, pana la Sting, Bobby McFerrin sau Chick Corea, dar totodata adauga constant nuante noi paletei sale muzicale, încorporând elemente de jazz, muzica latina și mediteraneana in compozitiile sale.

Indiferent daca interpreteaza solo, duo sau ca parte a trio-ului sau cu chitara și percuție, Adam Ben Ezra nu are două spectacole la fel, miscandu-se cu ușurință de la un instrument la altul, câteodată în același cântec, fără să piardă niciodată o bătaie. Deși în unele concerte e singur pe scena combinatia inteligentă de efecte și pedale pe care artistul o folosește te face sa simți ca ai în fata o mica orchestra.

Atat albumul sau ca trio Can’t Stop Running din 2015, cat și ultimul album solo Pin Drop din 2017 prezintă nu doar un interpret virtuos, ci și un compozitor delicat, fără limite muzicale, combinând elemente de jazz, rock și world music intr-un sunet uluitor, fascinant și versatil.

Intrare concert: 40 lei

Bilet pre-sale online: 35 lei https://www.iabilet.ro/bilete-adam-ben-ezra-live-in-timisoara-38033/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/592048691260729/

 

 

Share This