Gojira, cea mai cunoscută trupă de metal din Franţa, cântă în premieră la Bucureşti pe 4 iulie la Arenele Române, în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival!

Fanii din România sunt extrem de nerăbdători să-şi vadă formaţia favorită în concert epuizând astfel, în scurt timp, toate biletele din faţa scenei, anume categoria Golden Circle!

Noul turneul al trupei Gojira are proporţii impresionante, iar concertele aduc în faţa scenei mii de fani ai trupei în întreaga lume. Concertul de la Bucureşti este, cu siguranţă, unul dintre cele mai aşteptate evenimente metal ale verii.

Nominalizaţi de câteva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, “Magma”, francezii vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcut celebri de pe toate cele 6 albume din cariera trupei. Combinând techical death metalul cu progressive metal, groove metal şi thrash metal, Gojira au fost influenţaţi de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, “Magma, a fost lansat în iunie, anul trecut, prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. După nominalizarea la două premii Grammy în 2016 şi etichetarea albumului “Magma” de către Rolling Stone drept cel mai aşteptat material al anului 2016, francezii sosesc la Bucureşti în cadrul unui show mult aşteptat de fani!

Cei ce nu vor să rateze concertul special Gojira de la Bucureşti găsesc în continuare bilete în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică www.iabilet.ro/reţea (în magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Această au următoarele preţuri:

– Presale până pe 4 iulie: 90 de lei Acces General

– La intrare: 100 de lei Acces General

Cu această ocazie, METALHEAD oferă fanilor şi nişte pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie – Sepultura, Behemoth şi mulţi alţii), Evanescence (29 iunie) şi Gojira (4 iulie). Pachetele se găsesc pe www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Presale până pe 4 iulie:

Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 380 Lei (reducere 50 de lei)

Metalhead Meeting + Gojira = 225 Lei (reducere 35 de lei)

Gojira la Arenele Române este un eveniment marca METALHEAD.

Share This