Rusidava Management & Psychosounds Music vă invită în Yellow Club, în data de 3 noiembrie 2018, la o seară pagan-black metal alături de GRAVELAND, legendara trupă poloneză. În deschidere vom avea două trupe: BOLG (BG) și DARK ÆCLIPSE (RO).

Biletele sunt în număr limitat – 180 de bucăți!
– presale: 50 RON
– în seara evenimentului: 75 RON

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Stațiile de Plata SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

GRAVELAND – Wroclaw (PL) – black, pagan, viking metal

Graveland este o trupă poloneză de pagan-black metal formată în 1992 de Rob Darken. A început ca o trupă de black metal, înainte de a adopta stilul pagan, viking. Versurile sunt puternic inspirate de mitologie, natură, iarnă și război. Primele albume s-au axat pe mitologia celtică și slavă, în timp ce albumele ulterioare se concentrează pe mitologia norvegiană și Wotanism.

http://www.graveland.org
https://www.facebook.com/pg/Graveland-1817118545169182

—————————————————————-

BOLG – Radomir (BG) – black metal

https://www.facebook.com/pg/Bolg.Band
https://www.youtube.com/watch?v=Dj86PMogz5U

—————————————————————-

DARK ÆCLIPSE – București – symphonic, melodic black, folk metal

https://www.facebook.com/DarkAeclipseofficial
https://www.instagram.com/darkaeclipse_official

—————————————————————–

Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music, beneficiind de găzduirea călduroasă a Yellow Club.

Share This