GRIMEGOD revine la jumătatea lunii iunie în capitală, de această dată cu un concert inedit: pentru prima oară în București va fi prezentat integral albumul “Dreamside of Me”, material considerat de presă o capodoperă a anilor ’90!

Etichetat de critici drept “emoțional depressive gothic doom metal”, “Dreamside of Me” a fost lansat în 1997 de Bestial Records și rămâne peste ani unul din cele mai iubite materiale ale acelui sfârșit de mileniu.

O oră de muzică emoțională și suferință, o călătorie în universul interior al visului.

Concertul va fi deschis de Katara, o trupă de melodic death metal, cu influențe din mai multe subgenuri de metal. Lansată în anul 2014, în Arad, Katara își ia numele din limba greacă (numele formației înseamnă “blestem”).

În 16 iunie trupa revine în București, pentru o nouă repriză de metal greu!

YELLOW CLUB (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București).
Sâmbătă 16 iunie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Preț bilet: 20 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/450170972084175/

Pagini trupe:
https://web.facebook.com/grimegodofficial/
https://web.facebook.com/katarabandofficial/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 74-a).

Share This