Pe 7 august, pe terasa Expirat Halele Carol, de la ora 20, va dăm întâlnire la un dublu concert cu The Amsterdams și We Singing Colors.

Bilete: https://www.iabilet.ro/site/event/44277/

Am pregătit fânul (și nu glumim 🙂 ) stăm pe jos, ne relaxăm, simțim puțină vacanță, departe de agitația de zi cu zi.

E pentru prima dată cand cele două trupe ce-l au la bază pe Andrei Hațegan, se întâlnesc în același concert, așa că se anunță o seară plină.
Cu piese de pe cele 6 albume lansate până în prezent dar și cu lansare de piese noi.

Cei care vor veni miercuri la Expirat, vor pleca acasă și cu noile single-uri The Amsterdams și We Singing ColorsAvatar, respectiv, Nomad.

Dacă Avatar explorează zona ascunsă din fiecare personalitate pe care o îmbrăcăm în lumea virtuală, Nomad vine cu un tempo uplifting, gând de ducă și vacanță, dar și un strop de anxietate.

The Amsterdams a plecat la drum in 2005, avand la activ 4 albume si un EP, multe concerte in tara si iesiri sporadice in afara. Cu treceri intre indie-rock, accente de electronic si pop rock, au fost printre primele trupe din noul val indie rock de la inceputul anilor 2000. Cel mai recent album este Eternity for dummies, lansat de Universal in 2016. Avatar, piesa noua ce urmeaza a fi lansata, e in lucru de ceva timp si a fost cantata deja in cateva concerte live pana acum, la Cluj si Bucuresti.
Actuala componenta este: Andrei Hategan (voce/chitara), Ovidiu Bejan (chitara, voce), Andrei Ungureanu (chitara), Dragos Crifca (bass), Gabriel Ciocan (tobe).

Facebook: https://www.facebook.com/theamsterdams

We Singing Colors a inceput in 2011, ca un side project al lui Andrei Hategan, caruia i s-a alaturat la scurt timp Roxana Niculae, la voce / clapa. Au inceput prin a expora latura sensibila, acustica, cu cantari intime in locatii neobisnuite, dupa care au urmat doua albume si concerte in tara dar si in strainatate. Nomad, piesa ce va fi lansata pe 7 august e tributul lor adus calatoriilor si refugiatilor de orice natura, un fel de a sarbatori invadarea teritoriilor virgine.

Live: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa) si suedezul Robert Dahlqvist la tobe.

Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors

Share This