Relative-new-11septTrupele Vision Band şi Silent Project din Râmnicu Vâlcea se alătură trupei Relative, din Cluj Napoca, pentru un concert incendiar în Aby Stage Bar, vineri, 11 septembrie, de la ora 22.00.

Support event – 10 lei. 

Relative e o trupă clujeană de rapcore/punk/rap-metal, care şi-a început activitatea susţinând concerte la începutul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenităţii grupului, membrii având gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor Tiber El Magico, Posset Gayway precum şi a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Parotti.
Mai important decât stilul muzical căruia ar vrea o trupa să-i aparţină, este mesajul pe care vrea să-l transmită, şi starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus menţionaţi, împreună cu toboşarul Toedru Bangros și basistul Lugar Zeeknu, îşi propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, un amuzament pe seama interpretării saracaciase a realităţii, invitând în acelaşi timp la o upgradare mentală, şi nu la degradare (prin încurajarea unor emoţii disfuncţionale că agresivitate, manie, disperare, tristeţe, ataşament faţă de foşti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategică şi mai puţin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.

Fiind conştienţi de micile vicii ale ascultătorilor, trupa Relative nu promovează consumul de substanţe, nici unul dintre versuri nu conţine un astfel de mesaj.

Share This