IRIS vine mai aproape de fanii adevărați ai Rock-ului din Suceava, reprogramând spectacolul într-o noua locație, binecunoscută rockerilor suceveni, 31 Motor’s Pub.
Deci, IRIS vă invita vineri, 9 martie 2018, ora 21.00, să aniversăm împreuna 40 de ani de istorie adevarată a rock’n’roll.

Piese ca: “Iris”, “Valuri”, ” Pe ape”, “Cine mă strigă în noapte”, “Corabia cu pânze”, dar si noile melodii recent lansate “Poți spune orice” și “Poveste fără sfârșit” vor încălzi atmosfera la maxim. Rock on Suceava!

IRIS este:
Nelu Dumitrescu – tobe(membru fondator)
Costi Sandu – voce
Alin Moise – chitara
Relu Marin – clape
George Costinescu – bas
Nuțu Olteanu – chitara (membru fondator)
Cristi Dumitrescu – tobe

Supranumită și Naționala de Rock a României, IRIS este cea mai populară și mai apreciată trupă de muzică rock din România.

• Grupul-icon a fost fondat în anul 1976 de Ion „Nuţu” Olteanu (chitară), Ioan „Nelu” Dumitrescu (tobe) (ambii, membri actuali ai trupei) şi Emil Lechinţeanu (chitară bass).

• Formula actuală a trupei îi reuneşte pe Nelu Dumitrescu (tobe), Costi Sandu (voce), Nuţu Olteanu (chitară), Alin Moise (chitară), George Costinescu (chitară bass), Relu Marin (clape) şi Cristi Dumitrescu (tobe).

Pe 27 octombrie 2017, în cadrul unui eveniment de amploare, trupa IRIS a sărbătorit 40 de ani de activitate alături de prieteni, fani și colegi din industria muzicală românescă.

• Cei peste 1500 de spectatori prezenți la concertul IRIS40 s-au putut bucura de un setlist complet, ce a inclus piese legendare, single-ul recent lansat Poți spune orice, dar și un solo de tobe tată-fiu, Nelu și Cristi Dumitrescu. Mai mult decât atât, una din surprizele serii a fost prezența pe scenă a lui Nuțu Olteanu, care a și deschis seara cântând la voce piesele Lumina zilei și Corabia cu pânze.

• Artist, compozitor și o voce inconfundabilă în peisajul muzical românesc, Dan Bittman, a fost invitatul special al trupei IRIS în concertul aniversar IRIS 40. Prezența lui în cadrul acestui eveniment nu a fost una întâmplătoare, ci a amintit de o colaborare frumoasă și fructuoasă, Dan Bittman făcând parte între anii 1984-1985 din IRIS.

În octombrie 2017, IRIS a lansat “Poți spune orice” , primul material înregistrat în noua formulă a trupei. Noua piesă este o adevărată declarație de forță, dar și de sincronizare perfectă, single-ul fiind înregistrat cu două seturi de tobe. Tată și fiu, Nelu și Cristi Dumitrescu, asigură în sincron ritmul și puterea noului single.

• Piesa „Poveste fără sfârșit” a fost lansată la sfârșitul lunii ianuarie 2018 și este o baladă ce spune o poveste pe care fiecare a trăit-o măcar o dată în viață.

• Trupa se află în această perioadă în studioul de înregistrări și lucrează la noi piese. Toate acestea vor incluse pe un nou material discografic semnat IRIS ce va fi lansat la finalul acestui an.

Share This