Pe 25 iulie celebrul chitarist Joe Satriani revine la București la Arenele Romane în cadrul turneului “What Happens Next Tour”!

Joe Satriani este cu siguranță unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a văzut scena muzicală mondială vreodată. Cu vânzări de peste 10 milioane de albume și cu nu mai puțin de 15 nominalizări la premiile Grammy, Joe Satriani apare în toate topurile de profil dedicate chitaristilor.

Prin mâna lui au trecut mulți alți muzicieni precum Steve Vai, Larry LaLonde(Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons sau Alex Skolnick (Testament). Este fondatorul celebrului turneu G3 a cărui baze au fost puse în 1995 și care a avut 10 ediții din 1996 până în 2007. De-a lungul timpului, alături de Satriani au urcat pe scenă în acest turneu numea mari precum Paul Gilbert, John Petrucci, Eric Johnson, Steve Morse, Tony MacAlpine, Brian May și mulți alții.

Debutul muzical l-a avut în 1986 cu albumul “Not of This Earth”, iar de atunci chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind “What Happens Next”, scos anul acesta pe 12 Ianuarie. Printre artiștii care l-au influențat la rândul său pe Satriani se numără Jimi Hendrix, Jimmy Page, Ritchie Blackmore sau Eric Clapton. Cum era de așteptat a colaborat cu mulți alți artiști precum Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger sau Deep Purple.

În plus a compus muzică și pentru jocuri precum NASCAR 06, NHL 2K10 și Madden NFL 11. Așadar ne revedem cu Joe Satriani la Arenele Romane din București pentru o călătorie muzicală prin timp și spațiu, o călătorie care ne va purta prin întreaga discografie a virtuosului chitarist.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird: 229 Lei categoria A, 134 Lei categoria B, 74 Lei categoria C până pe 10 mai
– presale1 : 239 Lei categoria A, 145 Lei categoria B, 85 Lei categoria C până pe 10 iunie
– presale 2: 249 Lei categoria A, 159 Lei categoria B, 89 Lei categoria C până pe 24 iulie
– la intrare: 260 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă. Sunt în vânzare câte 600 de bilete la categoriile A și B și doar 3000 la categoria C.

Cumpărați-va bilete din timp, cel mai recent show al artistului în România a fost SOLD OUT!

* Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțați în curând. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans! Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Arenele Romane – Parcul Carol, stradă Cuțitul de Argint nr 3, București

Un eveniment BestMusic Live Concerts și METALHEAD.

Share This