Seara de Death Metal!

Despre Katara

Katara este o trupa de Melodic Death Metal care și-a început călătoria muzicală în 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand “blestem”. Tema principala a trupei sunt “blestemele” de mai multe tipuri și văzute din mai multe perspective, adaugând scurte povești prin versuri.

În 2017, trupa a câştigat semifinala naţională de la Timişoara, iar, mai apoi, chiar şi finala naţională OSTRING de la Cluj-Napoca, calificându-se în finala internatională a competiţiei, desfăşurată în cadrul Rock’N Iaşi, în cadrul căreia trupa s-a clasat pe locul al 2-lea.

Katara a lansat în data de 4 Ianuarie 2019 albumul de debut “The End”, care are o lungime totală de 47 de minute și conține 9 piese. Pe palierul liric acest album de debut are ca teme de referinţă: moartea, pierderea, tristeţea, suferinţa, iluziile neconcretizate ale vieţii, blestemele şi sfârșitul lumii. Muzical, acesta este pironit în limitele unui old school death metal fără compromisuri, cu inserţii simfonice datorate viorii.

In August 2020 trupa Katara va lansa noul album, care se va numi “My Novermber”, albumul va contine 8 sau 9 piease!
In Show-ul din Cluj-Napoca Katara va canta si cateva piese noi de pe acest album!

Facebook: https://www.facebook.com/katarabandofficial/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8gpSzeyf-cVgVMzmjjL34w
Bandcamp: https://katara-romania.bandcamp.com/

Despre Mors Silens

Mors Silens s-a format în 2005 în Ungaria. Trupa și-a început activitatea cu multe cover-uri, dar după sosirea chitaristului Csaba Fekete, care a venit cu propriile cantece, formația a luat un nou drum, cu mai multe riff-uri, cântece noi și clipuri video.

În 2014 formația a participat la concursul pentru finala “Wacken Metal Battle” (best 10), fiind selectată din 66 de trupe locale. Au inceput multe festivaluri, cum ar fi “Death by Metal” si mai multe concerte în cluburi.

Primul album lung a fost lansat în 2016 sub numele “Call Of The Nether Realm”. Cel de-al doilea album al trupei, “The World Of Pain”, a fost lansat în septembrie 2018.

https://www.facebook.com/pg/morssilens
https://www.youtube.com/c/MorsSilens

Despre Abacus

Abacus este un trio din Cluj-Napoca. Stilul variază de la death metal clasic la doom și progressive, de la black metal la părți melodice. În prezent pregătim un prim material ce conține 10 piese.

https://www.facebook.com/theabacusband
https://www.youtube.com/watch?v=5aiT7K2jYBg

Support 15 Ron

Link Event: https://www.facebook.com/events/477282426293076/

Share This