Keep of Kalessin, Shade Empire și Skinned revin în România într-un concert de metal extrem, pe 22 iunie 2019 în clubul Flying Circus din Cluj-Napoca.

Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri pe ambilet.ro:
49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50)
59 lei – Presale (preţ până pe 21 iunie, inclusiv)
65 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Important! Biletele sunt disponibile in numar limitat.

KEEP OF KALESSIN este o trupă de metal extrem din Norvegia formată în 1995 și se întorc în România după opt ani. Deși n-a fost niciodată foarte comercială, cu șase albume de studio și trei EP-uri, a reușit să ajungă printre cele mai apreciate trupe norvegiene. Trupa primește critici pozitive din partea publicațiilor media și din partea altor artiști datorită stilului muzical divers, dar totodată unic, combinând thrash, black, symphonic și melodic death metal. Keep of Kalessin șochează lumea când participă la Eurovision în 2010, reușind să ajungă pe locul al treilea. Stilul lor muzical este mai târziu descris ca „epic extreme metal”.

De-a lungul a mai bine de douăzeci de ani de activitate, formația concertează alături de nume faimoase ca Dying Fetus, Behemoth, Dimmu Borgir, Sepultura, Samael, Morbid Angel sau Amon Amarth, iar chitaristul și vocalistul Obsidian C. a fost chitarist pentru Satyricon între 2003 și 2007.
SHADE EMPIRE revin și ei după concertul susținut în cadrul Maximum Rock Festival din 2017. Formația ia naștere în 1999 în Finlanda și după doar 3 demouri semnează cu Avantgarde Records, iar în 2004 lansează primul album, „Sinthetic”. Cinci albume mai târziu, trupa încă evoluează și continuă să uimească publicul cu fiecare piesă lansată.

Shade Empire dezvoltă propriul stil muzical: chitară agresivă, sintetizatoare, aranjamente ingenioase combinate cu electronică, tobe devastatoare, bass complex și voci care vin direct din străfundurile iadului, așa cum zice pagina lor de Facebook.

SKINNED s-a format în 1995 în Fort Collins, Colorado. Alți pasionați de metal extrem, Skinned aduc în scena death metalului o combinație de chitară agresivă, hyper blasturi, o bucățică de dark doom și un iz de black metal „grotesc”.

De la primul demo din 1996, „Army of The Dead”, până la al șaptelea album lansat în 2018, „Shadow Syndicate”, Skinned continuă să experimenteze și să-și evolueze propriul stil muzical și ne vor vizita din nou la mai puțin de un an de la ultimul concert susținut în București.

Au concertat peste tot în lume alături de nume ca Defeated Sanity, Kataklysm, Incantation, Cephalic Carnage, Whitechapel sau Havok.

Share This