Miercuri, pe 12 aprilie, vă aşteptăm la Hard Rock Cafe din Bucureşti de la ora 21:30 la un concert cu KEMPES! În deschidere va concerta avangardistul proiect BLADE Strings.

Ovidiu Ioncu “Kempes”, vocea de aur a rockului românesc este fondatorul şi liderul trupei Kempes şi fostul vocalist al trupelor Cargo şi Rezident EX cu care a lansat zeci de albume, cele mai recent fiind “Regăsire”, în 2015, alături de noua sa trupă.

Componenţa trupei KEMPES este următoarea:
Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce
Alin Moise – chitară, voce
Ştefan Buta – bass, voce
Sebastian “Natas” Macovei – tobe, voce
www.facebook.com/Kempes.Official/

BLADE Strings este singură trupă rock din România ce foloseşte exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul rezultat uneşte două entităţi diferite, muzica clasică şi muzica rock, iar show-urile sunt adevărate călătorii în istoria muzicii rock de la Led Zeppelin şi ACDC, la Guns N’ Roses şi Nightwish.

“BLADE Strings este un proiect muzical neobişnuit, pornit din pasiune pentru muzică rock. Distors, overdrive, părţi solo remarcabile, cele mai cunoscute riff-uri, le avem pe toate… on strings!”

www.facebook.com/BLADEstrings/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 75 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 50 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 50 de lei

În preţul biletului este inclusă şi o bere Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This