Vineri, pe 22 septembrie, vă așteptăm la Hard Rock Cafe din București de la ora 22:30 la un concert cu trupa KEMPES!

Ovidiu Ioncu “Kempes”, vocea de aur a rockului românesc este fondatorul și liderul trupei Kempes și fostul vocalist al trupelor Cargo și Rezident EX cu care a lansat zeci de albume, cele mai recent fiind “Regăsire” în 2015 alături de noua sa trupă.

Componența trupei KEMPES este următoarea:

Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce
Alin Moise – chitară, voce
Ștefan Buta-bass, voce
Sebastian “Natas” Macovei-tobe, voce

www.facebook.com/Kempes.Official/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
-VIP: 75 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
-Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
-Fără loc: 49 de lei

Prețul biletului include și o bere oferită de Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experientă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This