În această seară, Manufactura timişoreană va găzdui concertul trupelor italiene de black metal Kyterion şi XPUS. Pentru acest concert, preţul unui bilet este 15 lei, acestea putând fi achiziţionate doar de la intrare.

Veniţi tocmai din Italia, Kyterion sunt gata de a cuceri scena metal românească! Trupa s-a format în 2015, şi a lansat deja primul album în 2016. Albumul, denumit “Inferno”, este parte a unei trilogii. A doua parte a albumului va fi lansată în această lună, iar cu acest prilej trupa porneşte într-un turneu european de promovare.

XPUS este un proiect nou, dar Aren şi Mornak cântă extreme metal de mulţi ani. Primul lor proiect serios s-a conturat în 1998, iar de atunci cei doi au lucrat împreună. XPUS s-a format în Ianuarie 2015, iar la sfârşitul lui Martie 2015, primul demo era deja înregistrat. O lună mai târziu, trupa a semnat cu cea mai mare casă de discuri din Ucraina – Metal Scrap Records, pentru primul lor album – “Sanctus Dominus Deus Sabaoth”.

KYTERION (black metal – Italia)
Facebook: https://goo.gl/qKtDTU
Bandcamp: https://goo.gl/GgNA4D
Youtube: https://goo.gl/pg4MGj

XPUS (black/death – Italia)
Facebook: https://goo.gl/5UA7ew
Youtube: https://goo.gl/vML9Ft

Pe lângă acest concert, cele două trupe au concertat aseară în Sibiu, urmând să mai concerteze în România în Quantic Bucureşti (în 10 Mai 2018) şi în La Ţevi Cluj-Napoca (în 11 Mai 2018).

Share This